Rekryteringsprocessen - rätt person på rätt plats - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning

Rekrytering

En rekrytering kan se ut på olika sätt beroende på vad du behöver. Snabba förfrågningar behöver ofta snabba bemanningslösningar, medan ett långsiktigt behov kräver extra noggranna processer. Vem eller vad du än behöver så ser vi till att få rätt person på rätt plats i rätt tid. Som det moderna rekryteringsbolag vi är arbetar vi med lika moderna metoder, och är nyfikna på det senaste inom just vår bransch. Läs mer om hur vi arbetar, och hur vi kan hjälpa dig.

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Dina behov i fokus

Varje rekrytering börjar med en behovsanalys baserad på dina förutsättningar och önskemål. Ingen arbetsplats är den andra lik, och olika branscher behöver oftast olika sorters kompetens, kunskap och medarbetare. Vi gör allt för att lyssna in vad du behöver samtidigt som vi gärna guidar dig till den lösning som passar allra bäst.

Uniflex Bemanning

Digital annonsering

Efter vår behovsanalys tar vi fram en kravprofil. Det gör vi för att kunna skriva en så konkret och intresseväckande annons som möjligt. Annonsen publiceras sedan i våra digitala kanaler: på vår webbsida, Facebook, LinkedIn och på några av de största jobbsökarsidorna.

Uniflex Bemanning - El & Tele

Kompetensen före allt

Kompetens som berikar, kompetens som växer, kompetens som du behöver. När vi rekryterar finns det inget viktigare. Många av våra kunder har flera gånger berättat att de själva varken skulle ha hittat och anställt kompetensen som vi jobbar så hårt för att nå – kompetens som blivit en av deras viktigaste, växande resurser!

Vi jobbar enligt tydliga riktlinjer för att behålla kompetens och mångfald i fokus. Det är genomgående i hela processen – från urval, annonsering, intervjuer och referenstagning till det slutgiltiga beslutet om vem som passar bäst för tjänsten. Människors lika värde,
fördomsfrihet och antidiskriminering tas upp i våra rekryterarutbildningar såväl som i de dagliga diskussionerna. Varför? På Uniflex tror vi –vet vi– att en trygg arbetsplats med lika möjligheter och rättigheter för alla berikar världen och verksamheten på en och samma gång.

Uniflex Bemanning - Logistik

Så säkerställer du en fördomsfri rekryteringsprocess!

Varje unik rekryteringsprocess måste överensstämma med de bestämmelser som finns i diskrimineringslagen. Vare sig det gäller din platsannons eller ett senare skede i rekryteringen så får tjänsten inte särbehandla någon sökande baserat på de sju diskrimineringsgrunderna:

  • Sexuell läggning
  • Kön
  • Ålder
  • Etnicitet
  • Könsöverskridande identitet eller utryck
  • Religion eller annan trosuppfattning
  • Funktionsnedsättning
Uniflex Bemanning

Hållbar rekrytering – vi hjälper dig hela vägen!

Det är många delar att hålla koll på i en rekrytering. Och vi vet att det inte alltid är lätt att hitta rätt. Därför jobbar vi smart för att alltid säkerställa kompetensbaserad rekrytering genom moderna och hållbara metoder. Tveka inte att kontakta oss var än du befinner dig i din spännande process! Vi hjälper dig från början, mitten eller slutet – välkommen till Uniflex!

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.