Om Oss - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning - Logistik

Det här är Uniflex Bemanning

Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra värderingar engagemang, affärsfokus, glädje och ansvar.

”Vi bidrar till våra kunders framgång genom engagerad och kvalificerad kompetens.”

Jonas Nilsson, VD Uniflex Bemanning

Mer än ett bemanningsföretag

Vi vore ingenting utan våra kunder och konsulter. Därför är vår affärsidé tydlig: det ska vara enkelt att jobba med oss och hos oss – det ska vara enkelt att hitta rätt person till rätt jobb. Och självklart till rätt pris!

På Uniflex är vi en enda stor familj och gör allt för att vårda våra många relationer med både konsulter och kunder. Våra värderingar är engagemang, affärsfokus, glädje och ansvarstagande inspirerar oss till att vara de bästa inom modern bemanning och rekrytering, varje dag och fortsatt framåt.

Vi har redan många års erfarenhet som ett auktoriserat bemanningsföretag inom vår specifika nisch. Och vare sig du behöver personal inom industri, lager, bygg, el, administration, försäljning eller kundservice – vi vet vad som krävs för att hitta rätt person. När du tar hjälp av oss märker du snabbt att Kompetens med stort K står i fokus i alla uppdrag, i de stora såväl som de små, från din första kontakt med oss tills dess att jobbet är klart.

2018 fusionerades Uniflex och Poolia och tillhör nu samma koncern.

Välkommen till Uniflexfamiljen!

Vi bryr oss

Uniflex Bemanning

Code of conduct

Uniflex ledstjärnor är affärsfokus, engagemang, ansvarstagande och glädje. Det är viktigt att alla inom Uniflex lever upp till dessa.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Arbetsmiljöpolicy

Vi följer den internationella arbetsmiljöstandarden ISO 45001 och jobbar proaktivt för att behålla en sund, trygg och säker arbetsmiljö på alla våra arbetsplatser.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Miljöpolicy

Som det stora företag vi är tar vi ansvar för vår omvärld och jobbar ständigt för att minimera föroreningar och slöseri med resurser. Vi följer den internationella miljöstandarden ISO 14001.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Kvalitet

Kundnöjdhet är vårt mål. Rätt pris, snabbhet och flexibilitet är vår strategi. Vi jobbar hårt för att ge alla våra kunder ett mervärde i varje rekrytering och följer ISO 9001, en internationell kvalitetsstandard.

Läs mer

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.