Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Ring oss: 08-555 368 00

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Referenscase

TELENOR KUNDTJÄNST

"Inhyrd bemanning en del av Telenors strategi"

Inhyrd bemanning är en del av Telenors strategi för att bygga en framgångsrik kundtjänst. En betydande del av personalstyrkan är inhyrd.

"Vi har skapat en kundtjänst som är mer service- och säljinriktad", säger
Martin Petersen, divisionschef på Telenor och ansvarig för kundservice. "Uniflex lyckas att ta det hela vägen. De förstår våra behov och ger oss tillgång till just den personal som vi vill ha. Det skapar flexibilitet i vår verksamhet."

ORIOLA AB, ENKÖPING

"Vi hyr främst in personal till vår varuplockning och Uniflex levererar personal med rätt inställning och framförallt personer med den kompetens vi söker"

Oriola AB är specialist inom läkemedels- och apoteksdistribution. I Sverige finns Oriola i Mölnlycke, Stockholm och Enköping.

"Rätt vara på rätt plats, i rätt tid med bibehållen kvalitet i hela kedjan ställer mycket höga krav på all personal hos oss", säger Jonas Helfridsson, chef på distributionslagret i Enköping. Oriola använder även inhyrning som en kanal att rekrytera igenom. "Det känns trygt att ha ett så bra samarbete med Uniflex".

STENA STÅL AB, VÄSTERÅS

"Vi förstår varandra"

Stena Stål är en grossist som förädlar och handlar med stål. "Vi hyr in maskin-, travers- och truckförare samt lastare och CE-chaufförer", säger Mikael Lindh, lagerchef på Stena Stål i Västerås. "Viktigt för oss när vi hyr in personal är att den fungerar i gruppen, socialt. Inställningen, ansvarstagandet och stoltheten av att ha gjort ett bra jobb måste vara rätt från början. Kontakterna med Uniflex fungerar klockrent.

Vi förstår varandra och Uniflex lyckas hitta rätt profil åt oss."
"Vi har lång erfarenhet av bemanning och vi vet att vi har mycket tillbaka om vi gör en bra introduktion. Vi använder dessutom inhyrningen som en kanal att rekrytera genom. De som visar framfötterna har goda möjligheter att få anställning hos oss, om de vill. Det känns skönt att vi har så bra samarbete med Uniflex — jag har bara positivt att säga om Uniflex", tillägger Mikael.

Uniflex Bemanning

Besöksadress Stockholm

Arenavägen 57
121 07 Stockholm-Globen

Telefon: 08-555 368 00
E-post: info@uniflex.se

Postadress:

Box 7014
121 07 Stockholm-Globen

Besöksadress Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Besöksadress Malmö

Rundelen 3
211 36 Malmö

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: malmo@uniflex.se

Arbetsgivare

Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!


sigil1