Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Ring oss: 08-555 368 00

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Uniflex Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Vid Gårdatorget, några stenkast från Ullevi, hittar du Uniflex kontor i Göteborg. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Förutom rekrytering och bemanning inom lager, industri, försäljning, administration, el, bygg, städ och butik erbjuder vi även omställning av personal inom dessa yrkesområden. Behöver du hjälp med att hyra in eller rekrytera personal i Göteborg, vänligen kontakta osslänk till annan webbplats.

Söker du arbete i Göteborg?

Kanske är du nyinflyttad i Göteborg eller funderar på att pröva vingarna i vår kära stad och söker ett bemannings- eller rekryteringsföretag som erbjuder bra arbete till bra villkor och löner? Kanske är du en blivande eller nyutexaminerad student eller någon som bara behöver en nystart? Oavsett om du är på jakt efter ett heltidsarbete eller en deltidstjänst kan Uniflex vara nyckeln till en härlig framtid här i Göteborg. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som tar hand om våra anställda genom att ta fasta på deras individuella kompetenser och erbjuda dem en trygg och utvecklande tid hos oss. Vi letar alltid efter intressanta personer för våra ständigt nya uppdrag. Tveka därför inte att söka våra tjänster via våra platsannonser här (Nima gör en länk av ”här) eller genom att mejla oss på gbg@uniflex.se.

På vår blogg kan du få fler tips och läsa nyheter från oss på Uniflex Bemanning. Passa också på att spana in vår inspirerande musikvideolänk till annan webbplats.

Hoppas att vi hörs!

Uniflex Bemanning

Besöksadress Stockholm

Arenavägen 57
121 07 Stockholm-Globen

Telefon: 08-555 368 00
E-post: info@uniflex.se

Postadress:

Box 7014
121 07 Stockholm-Globen

Besöksadress Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Besöksadress Malmö

Rundelen 3
211 36 Malmö

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: malmo@uniflex.se

Arbetsgivare

Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!


sigil1