Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar Passion och Execution. 

Veckans Medarbetare heter Paul och jobbar som kundtjänstmedarbetare i Borås.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

Paul har under sin tid hos oss på Uniflex gjort ett fantastiskt jobb och presterat väldigt bra. På kort tid har han utvecklats väldigt snabbt och blivit en duktig säljare. Paul är en glad, trevlig och social medarbetare som bidrar med glädje och positivitet på arbetsplatsen. Med sin goda närvaro, och sin goda prestation ser vi Paul som en fantastisk medarbetare som vi vill hylla lite extra. Vi är glada över att få ha dig som anställd hos oss! Fortsätt att jobba på så bra som du har gjort hittills, så kommer du komma långt i arbetslivet.

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

Stort tack! Det känns helt underbart. Genom att få en sådan utmärkelse har jag fått det bekräftad att jag gör ett bra jobb och att det jag gör är uppskattat. Det ger mig motivation till att kämpa ännu mer och ta det till nästa nivå.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

Mina arbetsdagar ser ljusa och glad ut då jag älskar mitt jobb och det jag gör. Jag kan påverka människors vardag på ett positivt sätt vilket ger mig en obeskrivlig bra känsla och så får jag betalt för det också! Jag menar, det kan inte bli bättre än så.

Grattis till utmärkelsen och stort TACK för att du alltid levererar kundservice i toppklass!