Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Leticia Faussou och arbetar som order/inköpsadministratör i Göteborg.

Motivering till utmärkelsen:

Leticia jobbar alltid hårt och med ett stort leende på läpparna. Även när det är mycket att göra tar hon ansvar över sitt arbete och är alltid mån om att leverera bästa möjliga resultat. Trots många arbetstoppar under sin tid som uthyrd konsult på Valmet har hon alltid varit en fantastisk Uniflex ambassadör för oss och en medarbetare vi är väldigt stolta över att ha hos oss!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det känns jätteroligt! Jag visste inte att detta fanns och blev väldigt överraskad. Jag är väldigt glad över att bli sedd av min arbetsgivare på det här sättet.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex? 

  • Jag sökte specifikt det här jobbet eftersom att annonsen lockade mig. Jag har haft liknande jobb tidigare och fann arbetsbeskrivningen tilltalande.

Hur ser en arbetsdag ut?

  • Jag jobbar mycket självständigt med mina arbetsuppgifter, mycket frihet under ansvar vilket jag uppskattar. Det är en del arbetstoppar under året på företaget jag jobbar på och då är det alltid mycket att göra vilket är kul. Jag har mycket kontakt med externa parter, tex Uniflex och min personalansvarige då jag sköter inköpsordrar och fakturor.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Uniflex är alltid där. Jag får alltid den hjälpen jag behöver och kan bara lyfta luren att ringa.

Grattis till utmärkelsen och TACK för att du gör ett bra jobb!