Ida Rydberg blir Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar Passion och Execution. 

Veckans Medarbetare heter Ida Rydberg och jobbar som Lagermedarbetare i Jönköping.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:
Ida har från start utmärkt sig som en glad och härlig medarbetare som alltid har en positiv inställning till arbetet. Hon är mycket uppskattad både bland kunder och kollegor och förstås av oss på Uniflex. Hon sköter sina arbetsuppgifter med bravur och vi är väldigt glada att ha henne hos oss.

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?
Det kom lite som en chock. Men det är ju såklart jättekul. Har haft lite svårt att greppa att just jag blev vald. Jag känner mig så uppskattad. Riktigt roligt.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?
Jag har varit på lite olika lager och bemanningsföretag innan. Så nu när de var dags att söka nytt så hörde jag mig för bland gamla kollegor och flera av dem rekommenderade Uniflex. De beskrev att de var smidiga att ha och göra med och inte en massa krångel. Vilket jag även upplevt vara sant. De fanns ju även ute en annons vid rätt tillfälle, på ett lager jag varit på innan och kände mig trygg med att återvända till.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 
Där jag är just nu så börjar dagen med att man stämplar in sen får man ta en truck från truck-parkeringen, sen antingen vänta där på uppstartsmötet eller åka ner till kontoret där gruppledarna sitter. Det beror på vilket skift de är.

Efter de så går vi igenom lite hur mycket ordar de finns att plocka, vilken ordning vi ska plocka dem i och om de är något annat särskilt som hänt/ händer och vem som ska göra vad.

Sen åker jag runt och plockar de olika artiklarna på lagret. När jag väl fyllt min pall/ plockat klart ordern så åker jag och plastar den. Vi har en större plastmaskin som man placerar pallen på så plastar den in alla artiklar på pallen. Sen får jag ut lite olika etiketter som ska klistras på och även en följesedel. Efter det åker jag och lämnar av pallen vid anvisad port/ plats.

Ibland får man ett meddelande på datorn om att man ska byta kö och det brukar betyda att man får köra lite specialordrar. Än så länge har jag inte fått hoppa in jättemycket i de köerna. Men det är roligt med lite ”specialuppdrag.”

Sen har vi frukost, efter frukosten fortsätter det som innan fram till lunch. Och så kör vi på tills vi slutar. Då kör vi upp till truck- parkeringen, ställer trucken, kollar att den ser okej ut till nästa medarbetare ska ha den och så stämplar vi ut.

Ungefär så ser min dag ut.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?
Det är så smidigt. Man får lätt kontakt med sina chefer och kontaktpersoner. Aldrig varit något krångel när man behövt ta ledig eller blivit sjuk. De passar verkligen ihop uppdragen med medarbetarna. Man slängs inte bara in på vilket lager som helst.

Jag känner mig uppskattad då jag ofta får feedback om hur de går för mig och vad arbetsplatsen säger om mig. Och att få denna utmärkelse visar ju ytterligare på att Uniflex verkligen vill visa sin uppskattning för sina medarbetare. De är verkligen inte som alla andra bemanningsföretag, i alla fall inte de jag varit på innan.

Grattis till utmärkelsen och stort TACK för ditt arbete!