Veckans medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar Passion och Execution. 

Veckans Medarbetare heter Robin Granrud och arbetar som Team Leader i Karlstad.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:
Robin började att arbeta som godsmottagare hos vår kund i Karlstad under hösten 2021 och han arbetar idag som Team Leader på samma arbetsplats.

Sedan dag ett har Robin visat ett stort engagemang och en stor glädje för sitt arbete. Han är en uppskattad medarbetare både hos kollegor och chefer på arbetsplatsen, och givetvis av oss på Uniflex. Tack för ditt driv och engagemang, vi är glada att just du vill arbeta hos oss på Uniflex.

Stort grattis till utmärkelsen Robin!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?
Superkul!!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?
En tidigare kollega var anställd på Uniflex och arbetade här, han tipsade om den här tjänsten och gav mig kontaktuppgifter. Arbetsplatsen kändes attraktiv och det är ett stort företag att kunna växa i.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 
En arbetsdag innefattar bl.a. mottagning av gods, plocklistor till montörer, administration, förbättringsarbete etc. Det är ett varierande och roligt arbete.

Grattis till utmärkelsen Robin och stort TACK för ditt arbete!