Landet runt med Uniflex! - Borås - Uniflex
Registrera CV

Landet runt med Uniflex!

I vår bloggserie Landet runt med Uniflex får ni lära känna våra olika kontor och affärsområden. Denna vecka befinner vi oss på ett av våra kontor i Västergötland – hos det här affärsdrivna och glada gänget i Borås!

 

Hej och välkomna till Sveriges soligaste stad – Borås!

Kommer du och besöker vårt kontor på Sandwalls Plats hittar du 4 glada tjejer med telefon och dator i högsta hugg: Anna, Emma, Amanda och Gabriella. Här jobbas det flitigt med att rekrytera nya konsulter inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans har vi 20 års erfarenhet inom branschen vilket gör att vi känner oss trygga med vår leverans av personal!

 

Vårt mål är att du som arbetar som konsult hos oss skall känna en hög grad av tillhörighet och trygghet. För oss är det viktigt att du vet vem du skall vända dig till, att du känner dig sedd och att vi tillsammans jobbar för att utveckla egenskaper och kompetenser. Vi har en hög närvaro hos våra kunder för att du som konsult enkelt skall kunna vända dig till oss – när som helst. Vi tycker även om att hitta på någon rolig aktivitet eller bjuda på fika för lite extra uppskattning. På bilden ser ni oss kittade inför rosa oktober där vi besökte våra kunder och konsulter och delade ut lite gofika och godis.

 

Har du hittat hit då du söker en ny samarbetspartner? Då har du hittat rätt! Med vår sammanlagda erfarenhet känner vi oss trygga med att leverera rätt individ på rätt plats – alltid. Vi kommer mer än gärna ut och berättar mer om oss och vår verksamhet.

 

Önskar du få kontakt med oss på Uniflex Borås för att se hur vi kan hjälpa till med era personalbehov är ni välkomna att vända er till vår Affärsområdeschef Anna Lövqvist, anna.lovqvist@uniflex.se eller 0736-006873.