Veckans medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. 

Veckans Medarbetare heter Dzedas Patapovas  och arbetar som ambulerande tjänsteman inom reception, växeltelefoni och kontorsservice i Stockholm.

Motivering till utmärkelsen:

Dzedas arbetar som ambulerande tjänsteman inom reception, växeltelefoni och kontorsservice. Dzedas utför alltid sitt arbete med stort engagemang, fokus och positivitet. Arbetet som ambulerande tjänsteman ställer högra krav på flexibilitet, initiativtagande och lyhördhet – detta har Dzedas uppvisat att han besitter, utöver detta uppvisar Dzedas stor arbetsglädje! Både vi på Uniflex och våra kunder uppskattar dig och din positiva attityd! Tack Dzedas för bra jobb och för att du representerar Uniflex.

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Överraskande! Alltid kul att bli uppmärksammad.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex? 

  • Det lät som ett spännande jobb med möjligheten till utveckling.

Hur ser en arbetsdag ut?

  • Det kan se väldigt olika ut, speciellt som ambulerande kontorsvaktmästare då arbetsrollen kan variera ifrån receptionist och kundvärd till vaktmästare. Framförallt är det kundbemötande och ärendehantering som är det vanligaste arbetsuppgifterna.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Kommunikationen! Det känns tryggt när man vet att man har någonstans att vända sig.

Grattis till utmärkelsen och TACK för att du gör ett bra jobb!