Veckans medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Sara Larsson och jobbar som CNC-Operatör i Örebro.

 

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

“Sara har under sin korta anställningstid hos oss på Uniflex visat sig vara en fantastisk konsult och kollega.

Hon är en fin ambassadör för oss och vi på Uniflex är glada att ge henne denna utmärkelse.

Sara jobbar som CNC-operatör på Epiroc, i Örebro.”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Tack! Det kändes jätteroligt att bli utnämnd till veckans medarbetare, jag är så glatt överraskad och det känns uppmuntrande.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Jag sökte jobb via Uniflex för att jag behövde hjälp att få ett kontaktnät inom min bransch. Vi är relativt nyinflyttade och jag hade inte byggt upp så stort kontaktnät. Uniflex hjälpte mig och matchade mig jättebra med nuvarande kund. Har även jobbat via bemanningsföretag när jag var yngre. Jag jobbade då åt Uniflex och var så nöjd så jag valde dem igen den här gången.

Vad gör du i din roll som CNC-operatör?

– I min roll som CNC-operatör så tillverkar jag olika produkter i en modern CNC styrd maskin. Jobbet består utav att rigga maskinen och utefter en ritning tillverka rätt kvalitet i rätt tid som kunden efterfrågar. Att sköta om maskinen med lättare underhåll och hålla ordning och reda runt maskinerna ingår också.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Det bästa med att jobba åt Uniflex har varit att de lyckats matcha mig så bra med min uppdragsgivare. Jag trivs superbra och det är alltid lätt att få kontakt med Uniflex om jag har några frågor eller funderingar.

Stort grattis till utmärkelsen och TACK för att du valde Uniflex som arbetsgivare även denna gång!