Simon Brosveden blir Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

Veckans Medarbetare är anställd på Uniflex i Karlstad och heter Simon Brosveden! Simon arbetar som processingenjör på Tetra Pak i Skoghall.

Motivering till utmärkelsen:

“Tetra Pak tycker att Simon gör ett otroligt bra arbete i sin roll som processingenjör och har sedan start visat stort intresse och engagemang. Vi vill även uppmärksamma Simon för att han utöver sitt heltidsarbete är med i timpoolen och stöttar upp som operatör i produktionen när det krisat med personal. Han är en mycket omtyckt kollega på hela Tetra Pak och en konsult vi är stolta över att ha på Uniflex!”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Väldigt kul! Detta blir som ett kvitto på att det man gör är uppskattat.

Hur ser en arbetsdag ut?

– Dagen startar alltid med att jag drar ut föregående dags resultat och presenterar på morgonmötet. Dagarna kan vara väldigt olika men jag genomför ofta analyser av kvalitétsreklamationer och arbetar med ständig förbättring av det i vårt förbättringsteam.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Uniflex personalansvariga är snabba på att besvara frågor och det är sällan det dröjer med att få hjälp om man har någon fundering.

Stort grattis till utmärkelsen Simon och TACK för att du alltid uppvisar gott engagemang och gör oss stolta över att ha dig som anställd!