Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Henrik Silfvenius och jobbar som lagersäljare på Uniflex i Umeå!

Motivering till utmärkelsen:

“Efter bara en månad på plats på K-Bygg i Umeå så har Henrik fått väldigt fina lovord från sin närmsta chef Daniel. Henrik är duktig på att lyfta blicken och komma med kreativa lösningar, agerar snabbt och effektivt, är intresserad och har stark vilja att utvecklas och ta för sig.

Daniel och vi på Uniflex ser stor potential i Henrik och hans utveckling framåt på K-Bygg.”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Det känns skitkul och är väl ett tecken på ett bra jobb, speciellt när man varit så kort tid på plats.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Jag blev faktiskt tillfrågat av er på Uniflex men arbetet verkade spännande med stor omväxling och med möjlighet att utvecklas och inte vara fast på bara en position hela tiden.

Att det dessutom gick att få mer ansvar än jag trodde och att gränserna är mer eller mindre osynliga i det känns riktigt kul.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

– Oj, det har varit väldigt varierande, men mest att ta emot kunder på lagret och skicka offert eller följesedel till kund. Inventering och lastning/lossning med truck. Stor variation från start egentligen.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Jag har bra kontakt med min konsultchef och då jag varit anställd genom bemanning tidigare så hade jag låga förväntningar men har ett väldigt gott intryck och god kontakt! Ett lätt och bra steg in i företag man annars kanske hade haft svårare att ta sig in på.

Uniflex känns även som ett stort och tryggt företag, vilket så klart är en bonus!

Grattis till utmärkelsen Henrik och stort TACK för din fina arbetsinsats!