Work @ Uniflex

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 4000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka har vi besökt västkustens pärla Göteborg. Där jobbar Adama Toure som har blivit utsedd till Veckans Medarbetare! Adama jobbar som betonggjutare på St Erik och dagarna består då av att gjuta, ryda, bygga rör och städa upp allt. På bilden ses Adama till höger med personalansvariga Rebecka till vänster. Nomineringen för utmärkelsen lyder:

"Adama är nominerad för att vara en exemplarisk Uniflexkonsult och medarbetare! Framför allt skapar han harmoni i gruppen och är en förbild för både äldre och yngre. Att vara en Uniflexkonsult kan innebära mycket ansvar såsom rapportera tiderna i tid, vara flexibel för arbetspass, ha en hög arbetsmoral, vara serviceminded och arbeta effektivt. Allt detta sammanfattar Adama Toure! "

 

Grattis Adama, hur känns det att få denna utmärkelse?

- Inte förväntat! Jag blir motiverad till att fortsätta och vara ännu bättre! Härligt! 

Varför sökte du till Uniflex?

- Såg att det fanns spännande jobb, var intresserad av betongjobb. Det var det första jobbet jag sökte i Sverige och det fick jag!

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

- Att Rebecka som är personalansvarig på Uniflex är ute ofta och pratar med oss och visar så stort intresse.

 

Härligt jobbat Adama, tack för att du är en bra förebild! 


 


 


 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!