Work @ Uniflex

Veckans medarbetare!

P!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Erik och jobbar som kundtjänstmedarbetare på Sykes i Kalmar. Erik har själv valt att inte vara med på bild, därför ser ni istället hur man valt att visa sin uppskattning till honom!

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Erik är en glad kille som har arbetat hos oss som kundtjänstmedarbetare sedan maj 2016. Han är alltid positiv, driven och duktig på att peppa sig själv och andra. Hans kompetens och optimism gör honom dessutom till en utmärkt fadder för nya medarbetare. Erik är mycket uppskattad som kollega samt av sin teamleader då han sprider glädje och bidrar till målen på arbetsplatsen. Självklart förtjänar Erik en hyllning genom att bli veckans medarbetare då han gör ett mycket bra jobb och är uppskattad hos oss och vår kund."

Stort grattis till utmärkelsen Erik och tack för en bra arbetsinsats!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!