Landet runt med Uniflex! - Växjö - Uniflex
Registrera CV

Landet runt med Uniflex

I denna serie presenterar vi våra Uniflexkontor runt om i landet och vilka olika tjänster de jobbar med där. Denna vecka befinner vi oss i Smålands hjärta, Växjö!

 

På bilden har vi från vänster Stefan som jobbar som säljare, Adam som affärsområdeschef samt Viktoria som är personalansvarig och Sofia som jobbar som konsultchef. Här rekryterar och bemannar vi främst inom olika typer av industriuppdrag, exempelvis industrielektriker, CNC- och processoperatörer, fastighetsskötare, montörer m.m. Vi har även uppdrag inom lager och administration. Våra kunder finns spridda i Småland, de flesta finns i Växjö men vissa kunder finns även i Tingsryd, Alvesta och Ljungby.

Vi som jobbar här i Växjö har tillsammans 30 års erfarenhet i branschen!

Under 2018 fusionerades Uniflex med Poolia vilket innebär att vi numera är en komplett helhetsleverantör inom allt från ekonomi, IT och administration till servicetjänster inom bygg, logistik, industri och kundtjänst – för att nämna några. Vi kommer fortsätta arbeta under våra respektive varumärken, och rekryteringen och uthyrningen av personal kommer att fungera på samma sätt som tidigare. Största skillnaden för oss på Växjökontoret är att vi numera kan erbjuda rekrytering och bemanning även för akademiker inom flera olika branscher!

Klicka här för att se våra lediga tjänster i Växjö med omnejd!

På bilden ser ni Viktoria och Adam som delar ut glass i stora lass hos en av våra kunder precis innan hösten drog in. 

Är ditt företag behov av hjälp från våra rekryterings- och bemanningsproffs i Växjö? Maila eller ringa Adam på adam.fredriksson@uniflex.se, 070-877 15 02, eller Stefan på stefan.flykt@uniflex.se, 076-525 24 79. Alternativt kan du fylla i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig!

Kontakta oss - Företag