Vår IT-chef Nima firar 13 år på Uniflex! - Uniflex
Registrera CV

Vår IT-chef Nima firar 13 år på Uniflex!

För 22 år sedan inledde Nima Ashaier sin karriär inom IT-branschen. Idag för 13 år sedan började han som IT-chef på Uniflex. När Nima började på Uniflex faxade våra anställda fortfarande in sina tidrapporter, så en hel del har hänt sedan dess! Nima har under sin IT-karriär varit med om de största milstolparna inom IT-branschen, vilket har gett ett bra perspektiv på hur IT fungerar och hur han jobbar med IT på Uniflex.

”Mitt primära uppdrag är att jobba med våra leverantörer inom IT. Jag skriver kravspecifikationer för att få den leverans vi efterfrågar. Jag jobbar som spindeln i nätet och lyssnar efter ledningsgruppens vision, behoven i organisationen och försöker bygga en plattform utifrån det.”

Det bästa med sitt jobb tycker Nima är att han får göra så mycket olika saker och att han får träffa många olika människor. Nima brinner för teknik och gör vad han kan för att hålla sig uppdaterad. I botten finns en strävan efter att alltid lära sig nya saker, och han märker att beteenden hos personalen förändras i takt med den tekniska utvecklingen.

”Det finns en högre förväntan hos personalen idag. Man behöver ha en tydlig strategi för att ta ut informationen på rätt sätt. Hos oss satsar vi exempelvis mycket på interaktiva utbildningar för att våra medarbetare hela tiden ska känna sig uppdaterade.”

Sedan Uniflex och Poolia fusionerades år 2018 är Nima också IT-chef för hela Uniflex- och Pooliakoncernen.

Vi tycker att det är härligt när våra medarbetare trivs och utvecklas hos oss och vill tacka Nima för att ha drivit en otrolig digital utveckling inom bolaget under de senaste 13 åren!