Smilla blir Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Smilla och jobbar som kundtjänstmedarbetare på Teleperformance i Stockholm.

Motivering till utmärkelsen:

Smilla har sedan första dagen hon klev in på Teleperformance levererat strålande resultat gällande både kvantitet och kvalité, och detta med ett genomgående glatt humör. Hon jobbade sig snabbt upp och visade på en vilja att utvecklas och lära.  Smilla är en frisk fläkt och sprider enormt mycket glädje kring sig, vilket också motiverar hennes kollegor. Med sin positiva inställning och ödmjukhet var det ingen tvekan om att Smilla skulle bli veckans medarbetare.

Smilla är en enastående ambassadör för både Uniflex och vår kund, och vi är stolta över hennes insats.

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Känner mig väldigt uppmärksammad, och det känns bra att slitet man gör verkligen syns. Gör man bra ifrån sig så uppmärksammas det. Man blir väl omhändertagen som anställd och det gör mig glad och motiverad.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Hade en kompis som rekommenderade mig till det. Har också alltid känt mig bra med människor så kundtjänst passar mig bra. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget vilket jag har gjort.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

  • Jag kommer till jobbet, tar en kopp kaffe och loggar in en kvart innan så systemet är uppe. Går igenom dagens to-do list och i varje samtal tänker jag på hur jag kan göra kunden nöjd. Vad kan jag sälja till kunden? Vad har kunden för problem och behov som jag kan lösa? Jag gör så gott jag kan för att göra kunden nöjd och tänker på hur jag kan vara flexibel med de rutiner vi har utifrån kundens förutsättningar. Nöjda kunder går att sälja till!

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Kollegorna, arbetsplatsen och mina chefer. Jag blir också väldigt glad när det går bra på jobbet. Man känner verkligen att man är en del av allt och får en chans att förändra. Bredband och telefoni kan verka som en liten del i livet, men det är stort för många människor.

Grattis till utmärkelsen Smilla och TACK för att du gör ett bra jobb!